O pridavky lze zadat kdykoli behom roku a je narok,pokud prijmy rodiny neprekroci 2,4 nasobek ziv. minima tusim,tak to lze jednoduse dopocitat,protoze lze dolozit prijmy celkove,pocet osob celkove,odecist a dolozit naklady na bydleni a je to,takze si myslim,ze na pridavky s prehledem dosahnete
Jinak,vyjit s timto lze,nechapu tu lidi co kritizuji-ufff ...me je 37 let,mam syna 14 let a dceru 2 roky-manzel utek,mezitim jsem o jedno mimi prisla-samovolny potrat,cely zivot jsem pracovala,od 3 mesicu syna jsem pracovala,materskou jsem ani nepobirala-tenkrat to nebylo mozne pri praci,nuuu a ted....uspory -padly na muj 1kk kde ziji s detmi,byt je muj,malinkaty,ale muj,mam auto,co bylo driv,manzel proste prosustroval,stane se,proste jsem sama,alimenty 0 ,mam pidi byt z mych uspor a mesicni prijem 9270kc na vse,naklady v byte 5000kc,nekdy me je moc uzko,ale brzy se vratim do prace a bude,vyjit jde s malem,jde,ale je to sakra tezke,driv jsem vydelavala hodne,takze to byl pad ...a presto ,ze mam ted malo,hodne malo,vim,ze je to prechodne a bude lepe,a presto ,ze mam ted malo,tvrdim,ze 9500kc na jidlo a td-je stresujici :-( lze,ale s detmi je to proste malo :-( drzte se
Jinak az tu bude nejaky rypal radit,ja si nestezuji,muj boj,davky nezadam,nedali by mi je,mam auto a auto neprodam,protoze ho budu potrebovat v mem zamestnani.....
pani Hance drzim palecky