6.1.2012 9:04:33 Jaana2
Re: PF 2012
tyhle diskuze by se měly tisknout a dávat číst holkám, co začínají zvažovat založení hnízda
, aby věděly, na co si tak dávat pozor ( já např. do manželství vstupovala s naprostými ideály, něco takového, co jsem pak měla jsem ani netušila, že by mohlo být)
utkvěl mi z té statistiky, co tu dával (jméno nepamatuji) singl, tak že nejvíc singl žen žije ve velkých městech. No to je logický, žijí většinou v bytě, který se dá finančně zvládnout, pokud jo už potřebují nějakou opravu, tak si na to zjednají řemeslníka , mají doma pořádek, starají se jen o sebe ( píšu teď už o situaci, kdy mají velké děti a k singlovství se rozhodou dobrovolně), na dovolenou můžou je s kamarádkou, protože takových singl přibývá a řídí se heslem - lépe být spokojená sama než nespokojená s chlapem. Protože t+ch volných vhodných chlapů prostě opravdu moc není ( ne že nejsou, ale je jich opravdu málo).
Osobně takových žen znám mraky, vě věkovém rozmezí cca 40+ - dejme tomu 70 i když tam už je to asi o něčem jiném, v těch 70ti
Odpovědět