6.1.2012 9:39:00 Katka
Re: PF 2012
"Katko, jenze jak o necem dulezitem (penezich, diteti, budoucnosti) zacnes s chlapem otevrene mluvit, tak Te oznaci za steknu a semetriku, hadavou, protivnou atd. "
7krasko anebo budeš ta, co moc tlačí na pilu, chudáka tím děsí. že stahuješ kalhoty, když je ještě brod daleko. Když si teda chceš ujasnit věci dopředu.
A pak to rozklíčuj.
I když - já objevila jeden výhodný typ chlapa. Nedávno jsem přemýšlela o jednom páru s dětmi ve své rodině a došlo mi, že onen dotyčný je typ, který považuje za záležitost své mužské cti a prestiže, aby zabezpečil rodinu a aby se s ním rodina měla dobře. Respektive když rodina potřebuje ještě další peníze /nároky dospívajících dcer vzrůstají/, jde a vydělá je na melouchu. K ženě se chová slušně, léta byla v domácnosti, spíš ji obhajoval, než aby jí cokoliv předhazoval.
Moje kamarádka má ve svém rodině taky něco podobného a tam taky ten chlap vysloveně mu dělá dobře, že se o rodinu postará. Žena ho má taktéž zmáknutého a kmitačka to rozhodně není.
Ovšem jak poznat takový staromilský typ muže /myšleno v dobrém/ poznat dopředu, nevím.
Odpovědět