9.1.2012 10:53:05 Winky
Re: Jak se nezbláznit ve zkouškovém období?
tak to teda klobouk dolů, matiku bych nedala ani za zlatý prase.
Nicméně sama jsem na tom hodně podobně - píšu bakalářku, ze 40ti stránek mám 3 a jde mi to jak psovi pastva, potřebuju se na to absolutně soustředit, takže i když jsou děti hodný a hrajou si v pokoji samy (zabavěj se klidně na hodinku), pro mě je to takřka nanic, pištěj, dupou, výskají... a u toho neudělám nic (respektive když se mám učit tak mi to kupodivu nevadí - čtu i zapamatuju si celkem ok, ale u psaní musím mít ticho takřka absolutní, no jsem asi švihlá). Manžel mě sice podporuje, ale hodně z dálky, je v zahraničí a přijede až v březnu (a to už to musím mít odevzdaný). Takže jediný kdo mě zachraňuje je tchyně - bere si děti na víkend abych si tu mohla vyrobit tu správnou "poustevniční" atmosféru na psaní. Tenhle víkend mám domluvenou moji mamku, ale protože máme v plánu víc věcí a návštěvu a tak, stejně tam budu muset s dětmi být, sice bude zábava ale k učení mi to nepomůže.
Tak hodně zdaru, ať vydržíš. Zkus si domluvit aspoň víkend mít fifty fifty - jeden den syna ty a druhý den manžel.
Odpovědět