9.1.2012 19:32:51 NovákováM
Re: Neverny manzel
Cimbur, celé je to divné a souhlasím, že buď něco bylo nebo nebylo.. ale vypadalo to, že to bude.
U nás msta nenastala, ale po jednom školení najednou začala volat nějaká paní a často a pracovně, nejsem jednoznačně žárlivá, kontakty mezi muži a ženami nepovažuji za zvláštní, ale když ty telefonáty trvaly měsíc, dva, každý večer... prostě jsem se manžela zeptala, zda je důvod něco řešit, zda se stalo něco zásadního atd. Do toho jsem byla čerstvě na MD, hodně šťastná, měla jsem dojem, že manžel také - doma to klapalo.., ale přesto to hlodalo.
Manžel rádoby náhodně zorganizoval to naše setkání.
Prostě si se mnou domluvil rande v práci v době, kdy věděl, že tam bude ona, já netušila, až když jsme se představily, příjemná žena.
Manžel choval jedno mimino, já druhé...
Telefonáty ustaly jako když utne.
Připouštím, že do podobné situace se nemusí muž dostat úplně zaviněně, můj muž je společenský, přátelský tvor a nabízí ucho k naslouchání, nakonec mně už hodně let, ale dodnes jsem přesvědčená, že můj vnitřní radar fakt nekecal, že ten zájem z její strany nebyl jen pracovní a že si možná můj muž i .. zakoketoval? zalaškoval? Jak se to nazývá u mužů?
A to jsem po čase poznala jejího muže a "sakra jedlý chlap" a sympaťák, navíc jsem zjistila, že spolu v té době taky nebyli dlouho.
Už je to taky dávno, ale myslím, že ať bylo co bylo či nebylo, můj muž to vyřešil poměrně elegantně - k mé spokojenosti určitě.
Odpovědět