11.1.2012 19:04:21 Raduna
Re: Čistě hypoteticky - syn - porodník
"Raduno, fakt netušíš, o čem mluvíš. To, že tvé kamarádky porod bolel nesnesitelně, že je šili zaživa (no, to fakt nevím) neznamená, že toto zažívá každá žena."
A ty zase velmi špatně čteš. Už nevím kolikrát zde mám opakovat, že zážitky může mít každý jiné, ale některé jsou tak strašné, že ve mě žádnou důvěru v české porodnictví nevzbuzují. Ani tu nejmenší.
"Máš dost pokřivený obraz některých věcí a moc si neumím představit, jak s tímto postojem můžeš dobře pracovat s dětma, jako učitelka. Někde se to musí projevit."
Jojo, bubu, děti ve škole mučím a šiju zaživa!!! Tys mě fakt pobavila. Příště se tu dozvím, že mám na hlavě rohy a v ruce vidle. Kupodivu s dětmi pracuji asi dobře, když za mnou do školy chodí dobrovolně i odpoledne ve svém volném čase.
"Rodila jsem 3x a vždy jsem se vyčůrat mohla, porod nebolel nesnesitelně, bolest to byla jiná, ne vedoucí do mdlob. Nikdo mě zaživa nešil. Nevím ale, jestli mi to uvěříš, jsi přesvědčena o své pravdě, že tak to prostě je. "
Divá Báro a já snad někde tvrdím, že ty konkrétně lžeš a vymýšlíš si, abys mě přesvědčila o své pravdě? Už po milionté, ano, věřím ti to, že pro tebe to nebylo nic strašného. Taky jsem nikdy netvrdila nic jiného, než že každý je jiný a každý tím pádem věci prožívá jinak a vyhovuje mu něco jiného. Jsi konečně spokojená?
Jo a jsem fakt přesvědčená o své pravdě, protože pokud bych už tedy někdy to dítě měla, tak by šlo o MOJE dítě a MOJE zdraví a MOJE tělo, nikoliv o tvoje nebo někoho jiného ze zdejší diskuze. Takže mi laskav dovol o svém těle a životě rozhodovat sama jako si stejně tak o něm chceš rozhodovat i ty.
"Máš nějaký psychický problém."
To stejné bych asi mohla říct i já o tobě. Protože ti něčí rozdílný názor připadá jako urážka tvého přesvědčení a ne jenom prostě jiný názor.
Odpovědět