Re: Aktovko-batoh?
Holky díky moc, všechny máte "batoh do školy", tak to nazývají. To je ta druhá varianta, co jsem dávala.
Aktovky (to je ta první fotka) jsou proti tomu malinko vyšší a "hubenější", batoh je víc "bachratější" a má uvnitř tu třetí kapsu na zip, oproti aktovce, která jí má pouze na nějakej sucháč. Už to mám nastudovaný
Vidím to taky na ten batoh, ještě se na ně možná pojedu podívat. Ale asi to budu muset koupit na jaře, neboť v červnu mají ve školce rozloučení s předškoláky a děti si tam nosí ty tašky.
Nás zítra a pozítří čekají přijímačky a zápis, letos se té škole už nevyhnem. Ještě budu hledat jiného psychologa, aby mi potvrdil nebo vyvrátil diagnostiku ADHD. Spíš si myslím, že ano, jenom bych ráda věděla, "jak na to", abych to i já přežila
Danda nejde zabrzdit, i když se jí pořád snažím vymyslet program, abych jí nějak zabavila. Včera jsme byli všichni (kromě Patrika) v divadle na baletu Zlatovláska. Bála jsem se, že se Danda začne nudit a budeme muset hledat nějaký program "k tomu". Radši jsem jí doma ještě jedou pohádku přečetla, stejně se mě pořád na něco nahlas ptala. Ale líbilo se jí to, prý by chodila každý den. Dneska jsem s ní byla bruslit, ale očividně jí ty 2 hodiny nestačily. Oba tu řádili jak šílení do 9. Měli jsme návštěvu, tak to nějak nešlo spacifikovat dřív a jak se rozjedou, je to konec. A navíc se opět poslední dobou vnoci budí, svědí jí tělo, mažeme, dáváme Fenistil a pod. a když ne to, tak chce čůrat nebo narovnat peřinu...Ještě že Patrik spí dobře. Dan mi tady chrápe na gauči, ale fakt silně. Snad ho ani nebudu budit, aby se přesouval. To už bych se vůbec nevyspala. Tak dobrou.
Odpovědět