Ahoj holky, jsem ráda, že ještě "žijete"!
Oči, ani jsem netušila, jaký máte problémy. Jen jsem si všimla na FB, že jsou děti často nemocný. Držím Vám palce!
U nás letos co se týče nemocí dobrý, ani nepamatuju, jestli v zimě marodili. Tedy až na Dana, vrátily se mu migrény ve větší síle a už mu léky od doktorky nezabírají. V červnu jde na další speciální vyšetření do nemocnice.
Děti pěkně lumpačí, na co Patrik nepřijde sám, to se naučí od Dandy, takže někdy je opravdu zábava. S Danielkou už jsem další psychologický posudky neabsolvovala, pokud nejsou delší dobu svátky a nenudí se celý den doma, tak to celkem jde
A ve školce ji pořád chválí, tak snad to s tou školou půjde.
Taky vybíráme tašku do školy. Byla jsem rozhodnutá pro Emipo, ale když jsem je u nás zkoušela naživo, líbil se mi víc Topgal, tedy spíš provedením. U toho jednoho Emipo batohu byla klopa dost měká a pomačkaná, u jinýho typu zase tvrdá a nedržela otevřená. U Topgalu zase nevím, jestli se v tolika zipech neztratí...Dandě je to jedno
Uvítám další recenze a zkušenosti. Vím, už jsem to tady jednou probírala. Spíš mě zajímá, co po roce s Emipem, jestli náhodou děti nechtějí batoh? A co kupujete pro nový prvňáčky?
S Patrikem jsem absolvovala cvičně zápis do školky, ale dostaly se naposledy děti, kterým byly 3 roky letos v únoru. Takže to máme příští rok tak tak. Do jeslí jsem dala přihlášku dodatečně, už mají 15 náhradníků. Ale budou přes prázdniny rozšiřovat, tak snad nám to vyjde. I když dát 5 tisíc za státní jesle - taky žádná sláva. A doufám, že mi dají v práci částečný úvazek, jinak nevím...
Už se strašně těším na dovolenou. Letos už potřetí stejné místo v Itálii- Lignano se známými. Potom Rumunsko a samozřjemě chalupa. Takže nic nového, ale těším se jak blázen.