| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Nádobí a příbory

Parní hrnec Tefal VC 400330 Vitamine +

Prosím, kdo máte tento parní hrnec (případně i podobný) o info, do jaké míry je praktický - tj. jestli se v něm dá skutečně bez problémů uvařit třeba zelenina s kuřetem nebo rybou a brambory - v rozumné době a bez hlídání/dolévání vody a jestli je to poživatelné ~;), jak náročné je čištění... A dost by mě zajímala rýže, často čtu, že miska na rýži je moc malá, že bývá z tohoto hrnce tvrdá či co... a také jsem viděla názory, že 2000 W je dost, že to není levný provoz, je fakt, že často mají ty parní hrnce poloviční výkon. Uvažuji nad koupí hlavně kvůli dcerunce, která mi odmítá jíst ve školní jídelně, ale naopak "neslaná nemastná" batolecí strava jí šmakuje. Moc děkuji za názory. ~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Parní hrnec Tefal VC 400330 Vitamine + Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 17.1.2012 13:45
*Re: Parní hrnec Tefal VC 400330 Vitami... Jája 17.1.2012 16:53
*Re: Parní hrnec Tefal VC 400330 Vitami... sylvaina 17.1.2012 17:16
**Re: Parní hrnec Tefal VC 400330 Vita... Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 18.1.2012 8:51

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.