| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Nádobí a příbory

17.1.2012 17:16:20 sylvaina

Re: Parní hrnec Tefal VC 400330 Vitamine +

Mám nějaký nejlevnější z akce v Tescu za 200. Je pravda, že u nás je trvale v pernamenci. Co v něm nevařím, je rýže. To mi přijde zbytečné. Můj táta ale má nějaký Tefal, ne ten tvůj, a rýži si v tom vaří a naopak si chrochtá, jak je to jednoduché, že se to nemusí hlídat a je to z toho dobré. Já z něj miluju ryby, dělám v tom jakoukoli zeleninu, brambory. Kuřecí a vepřové maso už méně. Nádobka vystačí na jedno vaření zcela jistě bez problémů. Ono se nedá říct, že to z toho nemá chuť, jenom jinou, má to chuť té původní suroviny.
Vzhledem k tomu, že ho používáme skoro denně, je už trochu opoužívaný. Uvažuji o koupi jiného, ten původní jsem koupila na zkoušku. Místo toho tvého vybraného- přijde mi přecejen trochu zbytečně drahý- uvažuji o nějakém co má síta z nerezu- viděla jsem nedávno ve výprodeji v Elektrowordu nebo skleněná. Přijde mi to lepší než pořád pařit ten plast, ze kterého se může uvolňovat bůhví co. Člověk už poslední dobou aby byl jak ostříž- viz termohrnky nebo silikonové formy.
Jinak i manžel má tenhle stojek rád, ohřívá si v něm klobásy.~t~
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Parní hrnec Tefal VC 400330 Vitamine + Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 17.1.2012 13:45
*Re: Parní hrnec Tefal VC 400330 Vitami... Jája 17.1.2012 16:53
*Re: Parní hrnec Tefal VC 400330 Vitami... sylvaina 17.1.2012 17:16
**Re: Parní hrnec Tefal VC 400330 Vita... Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 18.1.2012 8:51

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.