| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nedonošeňátka

19.1.2012 16:19:27 Pája, A+A :o)

Re: Vánoce

Danulo,
letí to,viď. ať se vám daří logopedie a v březnu držím palce.my také trénujeme,ale naštěstí řeč naskakuje prý kupodivu dobře a není až tak nutné zatím něco řešit. spíše rozvíjíme mluvení.
ovšem naše logopedka vůbec nebere v potaz,že se A. narodila o tři měs. dříve a to mě docela někdy štve~d~
my do školky zatím nechodíme,až od těch 4let v září. jsem na to zvědavá..Andrejka je děsný mamánek a od doby,co byla v nemocnici jednu noc sama v noci,protože jsem tam být u ní nemohla nechce usínat sama a jakmile je sama i dvě minuty,pozvrací se tam~Rv.ikdyž tam má bráchu. docela se bojím,aby to nedělala pak ve školce..no,snad ...ne.
je úspěch,že byla prvně v dětském koutku sama. vždy šla s bráchou nebo se mnou na chvíli,aby si to okoukla,ale sama nechtěla,až teď se to zlomilo. tak doufám,že se posunujeme kupředu..
jinak Andrejka je kus,nějaké nedonošení není znát. má 18kg a 102cm,je větší než o rok starší děti.přitom nejí nic moc,ale asi jí to stačí. je poslední dobou strašně mlsná. od toho 2.roku se to horšilo. do té doby jedla víc než já~:-D.zato teďka poslední půlrok..
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Vánoce llenicka 9.1.2012 22:7
*Re: Vánoce llenicka 9.1.2012 22:8
**Re: Vánoce llenicka 9.1.2012 22:10
***Re: Vánoce Danula83 16.1.2012 19:45
****Re: Vánoce Pája, A+A :o) 19.1.2012 16:19
*****Ájo, jak jsi na tom? Hanka+L+A+V 6.2.2012 20:56

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.