Re: Domácí školka jako předstupeň k domácí škole
Jodie, jo to je přesně ono, stát si za tím, o čem si člověk myslí, že to má smysl, ale už tak nejméně půl roku se dostávám do takových situací, které mě stále popohánějí a přesvědčují, že DŠ má smysl..jen někdy na sobě vidím, jak mi některé věci dochází trochu pozdě, tedy v poměru s ostatními, už se začínám smiřovat, že prostě každý se svým tempem, jakmile si myslím, že to má někdo zmáknuté daleko líp než já, tak je to v pytli..
na pdzim jsem si teda udělala sama sobě radost, jedna známá mě lákala n kurz permakultury, věděla že se taky o tohle zajímáme, ale bylo to docela drahé na mě, tak jsem přemýšlela, až jsem došla k tomu, že já vlastně chci úplně jiný kurz, třeba pečení kváskového chleba a hned jsem si jeden blízko našla a věděla jsem, že pro ni je ten její kurz to pravé a pro mě zase ten můj, no to bylo takové moje malé soukromé vítězství...
no nic to jsem trošku odbočila...
ale zítra zrovna jedeme na návštěvu jedněm , co jdou taky do DŠ, sice je to dál...tak jsem zvědavá...
Žluťásku zdravte se, ale přijde mi, že to bereš docela s humorem, tak ať je to brzy dobré..
Odpovědět