22.1.2012 10:43:59 JODIE
Re: Domácí školka jako předstupeň k domácí škole
Vracím se ještě k tomu tématu nesmělosti
Já jsem taky velmi váhavá a trvá mi než se někde rozkoukám, ale když už jsem si jistá, tak pak už si jdu pevně za svým. Přimělo k mě to k zamyšlení, že můj předškolák Daník je mi dost podobný a v tomto mu domácí škola velmi vyhovuje. Zato čtyřletá Eliška je pravý opak. Nejraději vystupuje před zaplněným divadlem a tahá mě na nejrůznější soutěže
Tak jsem zvědavá až ona dospěje ke školnímu věku, zda bude chtít zůstat s námi ve škole doma.
Ačkoliv jsem si jistá, že by naší domácí školu svou extravagancí velmi obohatila
Janylko a ostatní, kdo máte doma předškoláka, jak dlouho se dopoledne věnujete výuce? My vlastně to velmi kombinujeme s různýma hrama a výletama, ale mám ráda určitý režim. A když k nám začala chodit Maruška (5 let), tak nám svou roztržitostí náš režim docela nabořila. Hodně věcí, které děláme bojkotuje a chce dělat jinak. Moc bych si přála, aby s námi zůstala, protože jak už jsem psala, tak je to mnohem pestřejší. Ale zároveň je to těžší jí zaujmout a moje děti jí samozřejmě následují. Možná to chce čas než si na sebe navzájem zvykneme.
Dnes odjíždíme do Prahy na zápis, budeme tam až do středy. Kdyby měl někdo z pražských chuť se s námi potkat, tak to moc uvítáme
Odpovědět