Já tam teda rodila už před rokem a půl.
To malování se můžu zeptat, sousedka tam pracuje
1)Jak je to s jídlem? Někdo na netu píše,že vaří dobře,někdo,že vaří jídla,která nejsou nejvhodnější pro kojící a tak…
(k tomu mám podotázku – na internetu jsem četla,že když tam bude manžel s náma,že tam dostane i jídlo-to je v ceně nadstandartu nebo se platí zvlášť? a jestli zvlášť,kolik to je?)
Jídlo žádný zázrak,ale moc sem to nesledovala, prostě nemocnice, nikoho dalšího sem tam neměla tak s manželem nevim
2)Jak je to s pitím? Dostanu nemocniční čaj nebo mám mít svůj a rychlovarnou konvici?
rychlovarnou konvici mají v kuchynce
3)Opravdu nemají problém s malým sourozencem v nemocnici? Mohl by být s náma na pokoji?
4)Jak je to s libovolnou polohou u porodu? Je pravda,že můžu rodit třeba v kleče a nebudou s tím mít problém?
nebudou, spíš naopak, já rodila v kleče u postele
5)Prý neberou předčasné porody… V kolikátém týdnu tedy musím být,aby mě vzali? A jak je to s vyvoláváním porodu při přenášení?
predčasné nevim
přenášení ano, já tam byla na vyvolání, dali tabletku a nic víc, lze se s nima dohodnout (teda šlo to) , já byla asi 11 den po termínu
6)Je k dispozici konvice? Mikrovlnka? Mají tam internet?
konvice ani
internet ano-wifi
mikrovlnku nevim
7)Opravdu tam mohou návštěvy kdykoliv?
navstevy kdykoliv
8)Co vzít s sebou?
no porodnické vložky nedávají
ani myslím pro miminka
9)Co tam mají a nemusím si tedy brát?
ty základní dětské oblečení
10)Je mi jasný,že asi jo,ale co kdyby náááhodou-buďej tam ráno v 6 s teploměrem?
Ne nebudej
, proto sem začla odpovídat vlastně , tak snad se to tam moc nezměnilo, myslím že ne
předem mooooc děkuju za odpovědi