27.1.2012 22:51:33 shantule,Terka 12/07+Péťa10/11
Re: Syn bere drogy-poraďte prosím.
Milá zakladatelko. taky přidám troškou a jako všechny i já ti povím, že pokud nebude chtít sám, tak ho nedonutíš.... s JÁ toho mám hodně společného....Taky jsem brala 4 roky, taky jsem byla tak free a líbilo se mi to, taky jsem se na tom učila, taky si zažila bolesti a štěstí a rodičům jsem lhala....Bylo to semnou děsný, já to neviděla....Pro mě dost špatná zkušenost byla, když mě můj otec dotáhl k psychiatrovi a ten mi na férovku řek, že až z toho chcípnu, tak nikdo po mě neštěkne, že si zato můžu sama, že budu jen další feťačka z davu
Byla jsem samozřejmě rozhořčena, jak si to může dovolit, ale když v čekárně lidi málem prolezli zdí, jen abych se k nim nějak blízko nepřiblížila už bylo horší....nakonec jsem se léčila s toxickou psychozou
byli to špatné časy a mrzí mě, že jsem přišla o ty nejlepší roky, které mi splynuly do čmouhy...te´d jsem 5 let čistá, mám může(strážce zákonu, který takové lidi nesnáší( máme spolu dvě krásné děti a je to strašně fajn.....Se synem si promluv rozumně..nepomůže ti křičet ani prosit...bude apatický a jen ti lhát do očí...Nabídni mu nějaký kompromis, ale nekupuj si ho...přeju hodně štěstí ať se to co nejdřív vyřeší
Odpovědět