Ileano, není jméno Ileana variantou Eliany- varianty jména ELiáš? Rusky Iljana.. Nejsem doma, tka do knížky Knappové nemrknu.. NO ono je to asi jedno, to mě jen tak napadlo, protože mám dceru Elianu a nedávno jsem sem kvůli dotazu na toto jméno psala
Nechceš si radši přidat druhé jméno? Mně taky připadá zajímavé a škoda ho měnit.. My máme netradiční jména v rodině a myslím že to je hodně právě o tom, jak to člověk umí přijmout.. Já jsem byla jediná Kamila v celé škole (mimo Prahu, v Praze asi bylo běžnější) a byla jsem za to ráda.
Nebo se představuj Anna . MOje mamka má ruské jméno po své mamince, která ho má díky nějaké sousedce. Myslím, že se s ním srovnala dobře a řekla bych, že to TVohe je daleko lepší A když se Tě lidi ptají, kde jsi k tomu jménu přišla, proč nepovíš ten příběh o rumunské princezně, vždyť je to hezké...
Nebo bys mohla přehodit písmena a udělat z Ileany Elianu
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.