Tak mě s eto jméno moc líbí! Teď jsem chtěla dát s manželem pro mimčo jméno Eliana a část rodiny reagovala opravdu ošklivě, takže nakonec bude nejspíš Nora, ale k tématu...Chápu, že na vysvětlování je to pruda-viz ta Eliana-lidi na nás vždy koukali jak spadla z neba....:) Ale druhý pohled na věc...Já jsem Anna a můžu říct, že to jméno je hrozný... a neznám Annu, která by to jméno měla ráda...je strašně chladný a hezkou zdrobnělinou mi řekne max mamka a ségra...je to Asi podobný jako většina Marií a podobných jmen... nakonec mi všichni řeknou Ančo a to se tak nepředstavuju a ani mi tak nikdo v rodině neříká... Radši bych byla ta Ileana. Kdybych už měnila, tak spíš na Leanu, Leu, Lianu-tu i znám..Jestli ti říkají Ájo, tak to je z Aleny nebo Andrei
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.