TAKOVÁ DISKUZE SE MI LÍBÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Verčo: já s M. do nemocnice nastupovala ráno v 7 a další den (asi v 10) nás pouštěli.
Udržíš ho tam neboj.. Ono to jiné prostředí je pro ně zajímavé...i herny bývají na oddělení (my ji tam měli)....
Jinak před uspáním se dává taková premedikace a tak by ho měla totálně zklidnit...Bude prostě sedět a koukat a nebude tak živý... A po narkoze (také měl M. tu 20min) bude ospalý a po probuzení ti zase za chvíli usne...Pak se vzbudí a bude jura :-D
Začíná se po troškách pít a když je to bez problémů, tak pak se dávají piškoty...Když je i to o.k. (bývá to tak), tak pak se začne úplně se vším normálně.
Opravdu se neboj-bude vše o.k. Jen, aby ho pak nebolelo v krku! Držím moooc palce!!!!!
Jo a noc tam byla také o.k.!!! Na pokojích byly televize s DVD (žádný nadstandart) a pouštěl každý dětem pohádky...A on tam prostě normálně nějak usnul (byli jsme 2 mámy a 2 děti na pokoji)...Fakt pohoda.
Bylo to lepší, protože tak měl Martínek kámoše jako hrom.... Dodnes o něm mluví.
Já jsem jen nechápala a ta mamka také ne, že je M. bez plen a ten kluk ji na noc měl....(byli stejně staří).....
Mně se fakt od odplenkování nepočůral. Jí v noci prý občas ano.....
Ale jak to tady čtu, tak je to normální
Aspoň pak nebudu u Tomáška šokovaná a budu to brát jako normal
.
Jo a té krve se neboj-dítě je myšlenkama jinde....Fakt to zmákneta-jako my!!!!
My dávali ještě moč-jako předoperační vyšetření...a poslechla si ho. To bylo vše.
Jinak Martínek spí také stále po obědě a nemíním to přerušovat
.
Jediná chvilka klidu, když kluci po obídku spinkají
Někdy tam v postýlce jen leží a povídá si... (ale většinou spí-tak v 98%).
Jannullka: super fotky!!!
A to období...nejdřív to byl tatínek...teď jsem to já, ale je to 100násobné....
Uvidíme-je to fakt hukot. A chvílema vrním-to jo....
Ale chvílema se to nehodí