Jedůvko, velmi s Tebou soucítím.
JSme na tom stejně. Moje velmi hubené dítě 40kg. Potřebuje velikost 176cm.
Oblek jsem sháněla loni. Nakonec měl sako a kalhoty z výprodeje z teska- pochybuju,že mu to letos bude- kalhoty určitě ne.
Pyžamo- to se mi podařila sehnat naposledy v globusu 164...a ta je mu malá
176 nedostali ani v KIKu(tam já chodím nerada,ale.....)třeba to bych pořeboval opravdu hodně.....nevím vůbec kde.
Kalhoty manžestráky jsem mu na zimu vůbec nesehnala.A má jedny oteplený...., když si je zamaže pereme přes noc.
trika s dlouhýmn rukávem 176 jsem koupila jedno (poslední) před vávoci v CaA(vůbec nic tam neměli......manžel byl se mnou a zděsil se, že vůbec nic nemají......přitom loni se ještě nechala 164 koupit)
další trika jsem koupila v S velikosti pánské v kiku(jsou mu široký a u půlky má i dlouhý rukávy...čekáme až povyroste....neměla jsem ho sebou)
Spodní prádlo- trencle a tílka mi po mé připomínce před nějakým vrchním vedením co tam bylo na kontrole...se objevilo....cca do týdne....měli 176 a i větší.....(nakladla jsem dotaz, přoč mají klamavou reklamu a že je nahlásím, protože oblečení na kluky do 176 nemají)
ponožky- to je asi nejmenší problém kupuju 43-46....normálně v pánským.
boty- minulý rok už taky nebyl takový problém...sehnat 43-44.
Bunda a oteplovačky- bundu má dámskou na lyže ze SAM. A kalhoty ze sportisima S.
Termorádlo- KIk a sportisimo.
Bunda do školy se nám válela doma ze slevy cca rok a půl....jsem byla ráda , že jí mám a nemusím nic hledat. Pokud mu bude i příští rok....byla bych ráda,ale nehrozí.
tepláky máme nějaký 14-15let...zatím mu jsou,ale jsou mu široký......no,ale aspoň něco....ale musím sehnat nový černý obyčejný bavlněný legíny pod dres.....to bude zajímavé...vše je nesmyslmě potistěné a poflitrované