18.2.2012 18:57:47 zerat
Re: Muž starší o 25 let ... Problém s rodinou!
Sáro, jistě se může osmdesátiletý starat o čtyřicetiletou, ale myslím, že to s klasickým vyrovnaným vztahem nemá nic společného
Resp. já vím, že o tomhle to tu není, ale když se kouknu na tělo manželova táty (mého tátu už nemám), tak představa, že by můj muž měl tělo takovéhle jímá mě děs a hrůza - u táty to beru jako normální, u muže chci mladého chlapa a ne starce
Navíc jaká je šance, že bude moct otec třeba vypomoct svým dětem s jejich dětmi? Více méně skoro nulová
Kolik mužů se v osmdesáti vyrovná o 25 let mladším mužům? Jak velká asi je šance, že "zrovna ten můj" bude takový případ?
Moje švagrová má taky muže staršího- dokonce má 5 dětí z nich jen jedno dospělé.
Muž je to šarmatní, ale přece jen je mezi nimi rozdíl ve srovnání se zakladatelkou jen 17 let. U švagrové to chápu já a i většina jejích známých, protože není úplně standardní a tady u nás šance najít kluka, který se s ní pak nerozejde kvůli rodině a kamarádům, je skoro nulová. V zahraničí se tyhle věci berou jinak a švagrové tchýně je z ní naprosto nadšená
Tady v ČR zažívala jen zklamání
Odpovědět