Re: Jak se postupuje u hledání příčiny opakovaných průjmů u dítěte?
Perdito,
včera jsem zakládala obdobnou diskusi, ve které jsi reagovala. Omlouvám se, ale byli jsme pak celý den neplánovaně mimo domov a tak jsem nestihla včas reagovat.
Exsistuje nějaké sdružení celiaku nebo tak něco? Přispívá Vám třeba stát nějakým zpusobem na potraviny? ...reagovala jsem včera, že jsem vysadila mléčné výrobky i lepek. Ted´ ho nechám tři dni mléko a lepek free a pak je zkusíme postupně zase zařadit.
Člověk by neřekl, jak se dokáže radovat z ho*na
, my po druhém dni diety máme tužší hovínko, takové normální lehce mazlavé
, barva ještě čudná, ale snad se to srovná. Volala jsem Mudře a zítra jdeme na krev a výtěry.
...tak že jsem ti vlastně chtěla jen napsat, že život s takovou diagnozou není určitě jednoduchý! Byla jsem včera v DM, koupit chleba, sojové mléko a když jsem omrkávala, co stojí které bezlepkové potraviny, nestíhala jsem valit oči!?
Jak tvuj syn už je ted´ větší a jistě docela chápe, že má přísnou dietu, ale jak jste to zvládali v tom mladším věku? Já mám kluky docela fajn, nechají si ledasco vysvětlit a i tak to naše nenajedené dítě skučí a ublíženě kouká, když se s ním rodinní příslušníci nepoděli a to se teda ted´ snažíme, né se schovávat, ale co nejméně ho dráždit.
Odpovědět