Re: Jak je to s doplatky u zubařů?
Takže já za hnusnou korunku - podklad zlato /prý se to tak dělá/, vršek nějaký potah - 2 tisíce. Tak jo, když se to tak dělá.
Blbě zaplněný kanálky - nevěděla jsem, že se plní pod rtg. Dostala jsem zánět jako prase a jiný zubař - tenhle hnus tam fakt chcete? Nechtěla jsem a doufala, že nepřijdu o kořen, protože původní zubařka řekla, že s tím nejde nic dělat, jen vytrhnout. Nový zubař to vyléčil. Korunka plus nové plnění a léčba - 12 tisíc - chtěla jsem to nejlepší, co je momentálně na trhu - nikdo nepozná, že to není můj zub, i když mi bude koukat do pusy. Dcera - půl zubu v hajzlu /původní zubařka - to je dobrý a pak - nemám techniku, ovšem to měla říct hned/, zánět jako blázen, musely se vytahat nervy a zub přeléčit. Dcera brečela, co bude mít v puse, že nikdy prevenci neodbývala a najednou tohle. Opět - nic lepšího zatím není - dostavba zubu - 6500,- tis - zuby opět bez vady. Jo, jsou to obr peníze /pro mě/, ale nechci na ostatní blýskat kovovýma zubama, případně zuby, kde přes sklovinu prosvítá černý amalgám. To je fakt hnus.
Odpovědět