1.) Vypnout internet! 2.) Vypnout mobil! 3.) udělat si to tak, aby Tě to bavilo, já si třeba psala věci na malé papírky (samozřejmě podle toho co se učíš), třeba každý příklad z matiky zvlášť a když jsem to vypočítala dobře tak jsem papírek přesunula do hromady OK, když tam byla chyba, tak do jiné, když jsem neměla páru jak na to, tak jsem ho vrátila na hromadu těch nespočítaných a spočítala jsem ho znovu třeba za další 2 příklady... Apod. Jde to tak se slovíčky, i s látkou, napsat si jakoby otázky k látce a podle toho odpovídat... To mi šlo a bavilo mě to. Ségra mi to kritizovala, že mi ta příprava zabírá zbytečně čas, ale učení bylo určitě kratší, než do toho hodiny nečinně čumět. Držím palce
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.