| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Porod doma

25.3.2012 7:59:22 withep

Re: Aby dr. vystupil za vas

"Teď je spor polarizován naprosto jasně. Tzv. POMATENÉ NEVZDĚLANÉ ŽENY versus VZDĚLANÍ ROZUMNÍ LÉKAŘI."

Žženo, já to takhle při pohledu na ten program nevidím. Vidím tam ženy všeho věku vzdělané v oboru, o který se jedná, a příslušnice toho pohlaví, které rodí děti, na jedné straně. A (spíše starší) muže vzdělané v oboru, o který se až tak (s výjimkou výjimečných případů) nejedná, a příslušníky pohlaví, které děti nerodí, na straně druhé. Tj. staří muži, kteří jsou vzděláni v léčení, chtějí rozhodovat tom, jak a kde chtějí rodit zdravé mladé ženy.

Souhlasím, že ten program je vyhrocený hodně. Mně osobně primárně nejde o to, KDE, ale především JAK budu rodit a kdo o mě při tom bude pečovat. Ono "kde" (=doma) je až důsledek toho, že leckde (=v porodnicích) to TAK (=normálně) nejde. O tom by se mělo diskutovat, to je to, co by oni měli a mohli změnit.

Jinak teda mě víc než ti otitulovaní pánové zneklidňuje, že budou řečnit IK a Petra Sovová, to na mě obvykle jdou mrákoty, když je slyším někde něco veřejně říkat ~7~. Otitulovaní pánové nemají argumenty, protistrana je má, ale tyhle dvě dámy jsem příliš mnohokrát viděla, jak promarnily příležitost je podat...
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Aby dr. vystupil za vas aniska 24.3.2012 6:11
*Re: Aby dr. vystupil za vas withep 24.3.2012 7:16
*Re: Aby dr. vystupil za vas Šešule 24.3.2012 9:18
*Re: Aby dr. vystupil za vas Žžena 24.3.2012 20:25
**Re: Aby dr. vystupil za vas withep 25.3.2012 7:59
***Re: Aby dr. vystupil za vas Žžena 25.3.2012 9:58
****Re: Aby dr. vystupil za vas withep 25.3.2012 10:36
****Re: Aby dr. vystupil za vas Šešule 25.3.2012 13:24
*****Re: Aby dr. vystupil za vas .kili. 25.3.2012 17:44
*Re: Aby dr. vystupil za vas .kili. 25.3.2012 22:16

Komerční sdělení

Zdejší témata

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.