Já tě obdivuju, já se svojí povahou už bych měla s tchyní asi válku. Je určitě fajn, že má dítě milující babičku, ale babička by měla znát svoji roli. Mám z tvého popisu takový pocit, že potřebuje stejný přístup, jak to dvouleté děcko - důsledné dodržení předem stanovených důsledků. Někteří lidé to tak mají celoživotně, jinak nejsou schopni pochopit, která bije. Jinak moje extchyně je podobný typ (teda nechlastá, abych jí nekřivdila) a držela se vždy sama na uzdě, protože bydlíme celkem daleko a byla ráda, když jsme přijeli a mohla vnuka vidět. Jezdili jsme pravidelně, ale u podobných osobností nebývá na škodu, když jsou jim vztahy trochu vzácnější.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.