Re: Zpíváte si doma, na akcích s kamarády apod.? Pokud ano, jaké písničky?
Já zpívala pořáád a furt, dneska ale už i ti kamarádi, co hrávali na kytaru, ji na akce nevozí, asi si už na to připadají moc důstojně. S dcerou zpíváme dvojhlasně, ona se tomu hodně věnuje, a moji pubertální synové z toho můžou dostat psotník přitom si sami taky každou chvíli zpívají, ale holt trochu něco jiného A když jedu sama v autě, pouštím si cédéčka s operou a hulákám árie - to si jinde netroufnu. Já je i zazpívám, ovšem jen do výše svého rozsahu... Jednou se mi to ale vymstilo, protože jsem si v létě neuvědomila, že mám otevřené okénko, a když jsem zastavila na červenou, linula se zevnitř árie z Dona Giovanniho (pro baryton až bas!) s mým doprovodem. Což, to by ještě šlo, jenže ve vedlejším pruhu stál v autě sólista z ND Praha, který tu árii zpívá - došlo mi to, až když jsem si říkala, proč na mě ten chlap vedle tak zírá... No tak jsem mu zamávala a pak pámbuzaplať naskočila zelená...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.