Re: Co jste si jako děti hodně přáli a nedostali,a dopřáli nebo chcete to samé dopřát svým dětem?
Žila jsem na vsi, kde jsem měla pár vrstevnic a všechny měly úžasný hluboký kořárek. Mně moje maminka pořídila úžasně velkou mrkací a chodící pannu a usoudila, že ta se do hlubokého kočárku nehodí a pořídila mi vytuněnou sedačku. Šííííleně jsem toužila po hlubokém kočárku..
Když přišla doba skutečných hlubokých kočárků na mé děti, vždycky jsem na tom byla sociálně tak, že jsem pořídila nějakej praktickej second hand. Tak si myslím, že bych měla odbourat dětské trauma tím, že ten kočárek s velkým K pořídím jednou svému vnoučeti, abych naplnila svůj dětskej sen...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.