12.4.2012 20:14:55 Jaana2
Re: seznamka
jinak jsem tedy poctivě dočetla , děláte 7mi radost, ale já to sotva stíhám
s čím tedy hodně souhlasím je to, že spousta nemocí má původ v psychice. Znám to na lastním těle a jako fakt nic moc, ta cesta si tohle všechno dát dohromady a nějak se k tomu opstavit nebyla zrovna krátká. Zaznělo tu, zda jsem/nejsem šťastná. Víte, , jsem po letech vážně spokojená, nevím, jestli se dá říct šťastná, to si možná každý představí pod tímhle pojmem něco jiného, ale jsem spokojená a hlavně nezažívám stresy, které vyplývají z partnerského soužití, když není zrovna takové, jak by člověk chtěl. A protože jsem ráda sama, nemám potřebu být za každou cenu v páru , tak mi tahle situace naprosto vyhovuje. Navíc já nejsem z těch, kdo by se přizpůboboval až na kost, jako jo, dřív jsem tohle dělala hodně, ale zas - z oho třeba ty nemoci, protože člověk má nějakou hranici co ještě bere ( o tom toho tady bylo napsáno hafo) a pak je sice ještě schopen se víc přizpůsobit, ale už to nedělá rád a dobrovolně, ale protože jinou cestu nemá a je vnitřně nešťastný. Podívejte se taky, kolik kolem sebe uvidítě lidí, co už na první pohled vypadají nešťastně,rezignovaně, nemocně
Odpovědět