13.4.2012 11:36:50 Klarisanek
Re: Zlobivé děti
Ja se do toho nemicham, jen si myslim svoje. Ovsem pokud by se chovani jinych deti (lidi) dotykalo me, nebo mych deti, tak je to samozrejme jina. Kdyby me tyto deti obtezovali v cekarne, tak bych pozadala matku, at to vyresi. Jde samozrejme i o to co povazuji za obtezovani. Jednou me na gynde "obtezovalo" batole, tak jsem ho vzala na klin a nechala vykramovat celou kabelku, matka, ktera si s nim do te doby nevedela rady, jen zirala a omlouvala se. Ja ji porad opakovala, ze nema za co. Ale to co popisujes je hodne pres caru, nedovedu si predstavit, ze bych dovolila aby se takto chovali moje deti. Z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz se v nasem okruhu znamych vyskytli nove prichozi s nezvladatelnym ditetem, ktereho proste "vychovavali" ala USA, tak brzo ostatni rodice udelali jakousi nevyrcenou dohodu a semkli se v tom, ze zacali vychovavat misto rodicu. Proste nechteli byt kruty k tomu diteti (ktery za to nemuze), aby se odmitli s nima stykat a vyloucili ho uplne z kolektivu deti, ale protoze napr. napadal ostatni deti, tak ho cizi tatinek chytil a dal mu na zadek. Rodice mlceli a nevericne koukali, pak jednani schvalili a uznali, ze to jejich synek ASI prehnal.
No jsem zvedava jak se tenhle podivny vztah mezi touto skupinou lidi bude vyvijet dal.
Odpovědět