nemužou ti běžet uroky z něčeho co je ukončené a zaplacenéa je jedno kdo to zaplatilto mi řekla paní i na soudě která dělá přímo exekuce řekla mi že je to na právníkaz toho taky těžím....myslím si že kdybych si já třeba dnes uvědomila,že jsem před sedmi lety poslala špatně peníze třeba za elektřinu někam jinam,tak to taky někoho nezajímá,nehledě na to,že někdo v exekuci kdo poslal peníze špatně pochybuju,že ho někdo nekontaktoval dřív a nerozjelo se to dřív.....exekuce je rychlá .......myslím si že nečekají někde 7 let! nehledě na to že peníze co ten dotyčný poslal poslal mě tudíž jeho dluh yl nehrazený pocyhbuji že si to uvědomil až te%d
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.