9.5.2012 14:17:16 Elily
Knížka / pohádka o nočníku
Hezké odpoledne, začala jsem dcerku (15 měsíců) dávat na nočník, moc se jí to líbí, i když zatím není sama moc úspěšná, a dokonce to řadí mezi oblíbené činnosti, které provádí s panenkami - posazuje je na nočník, čeká, co z nich vypadne atp.
A kromě toho si oblíbila i knížku o těhotenství a mateřství, kde je spousta obrázků miminek - a teď k věci, obzvlášť miluje fotku chlapečka, který v té knize sedí na nočníku a aktivně ji vyžaduje, když sama na nočník sedá. Tak mě napadlo, že bych jí koupila nějakou knížku o nočníku, ale ani ve velkém knihkupectví jsem nepochodila (dívali se tam na mě, jako že jsem se zbláznila... Měli jen leporelo "Bylo jedno hovíko...", ale to je spíš legrácka než motivační materiál
. Neznáte něco takového? Nebo jsem opravdu magor a shánět něco takového je perverzní? Nechci tím dceru k ničemu nutit, vím, že má na nočník dost času, ale když vidím, jak se jí to líbí, ráda bych tím posílila její motivaci... Obecně knížky miluje, takže přírůstek do knihovničky bych uvítala. Díky za tipy, E.
Odpovědět