10.5.2012 12:41:34 CPO
Re: Zahnul mi měsíc před svatbou
"nepošlu do háje chlapa, na kterého jsem čekala celý život."
Jj. Kolikrát tu nepošlou různé holky do háje ani nejrůznější opravdu "podivné" existence - natož aby se tam snadno posílal "princ na bílém koni"
...jasně, že je to TĚŽKÝ. Ale někdy je dobré něco "dočasně cenného" obětovat pro něco, co sice nemáme "jisté" (navíc, co je ve vztazích "jisté"), ale dlouhodobě to může mít nesrovnatelně větší hodnotu
Mmch, co by se stalo - čistě teoreticky
- kdybys Monty prohlásila "Hele, já už dál NECHCI = nemám potřebu být waitie Montie, ve tvým případě z toho nekouká ani žádnej titul a prachy, aby se mi to případně rentovalo, došla jsem k názoru, že mám větší cenu a odcházím z tohoto vztahu...nicméně jsem ochotna ti dát ještě jednu - JEDNU!!! - poslední šanci...víš, kde mě najdeš, máš na to (měsíc,...), aby sis rozmyslel, jestli jsem pro tebe ta nej JÁ, do tý doby tě nechám v klidu rozjímat a nebudem se vídat (ani na sex)."
A, čistě teoreticky, to klidně můžeš pronést tím stylem "podej mi slánku", bohatě bude stačit, když fakt odejdeš...
Když se do měsíce kamzík nepřihlásí, budeš mít aspoň další kamínek do mozaiky "má mě rád/nemá mě rád?"...
Odpovědět