Slunce, moc bych ti přála, aby ti aspoň občas sluníčko zasvitlo Co si tak pamatuju, tak kromě nemocného synka se taky rozcházíte s partnerem, je toho na tebe moc. Zkusím napsat, co mě tak k tomu napadá: Riaps (teď si uvědomuju, že už jsem ti ho kdysi doporučovala, i když asi kvůli něčemu jinému). Možná by aspoň na přechodnou dobu mohly trochu pomoci léky, mě to hodně připomíná depresi, jak to popisuješ, takovou tu reaktivní (tzn. vyplývající z opravdu nelehké životní situace, navíc dlouhodobé). POkud jde o peníze, jejich nedostatek atd. , některé charity nabízejí sociálně slabým rodinám potravinovou pomoc, možná bys tím mohla trošku ušetřit, kdyby někde u vás toto fungovalo. Kamarádky bývají někdy natvrdlé, je pro tebe představitelné, že bys některé z nich mohla říct, co potřebuješ? Tj. přijít na kafe a popovídat, resp. aby tě někdo vyslechl a podpořil? No a pak v případě potřeby mlžeš kdykoli volat linku důvěry, tam jsou stále na telefonu a vždy tě vyslechnou a nebudou tě do ničeho tlačit. Nevzdala bych ani pomoc rodiny, ovšem nevím, v jakých jste vztazích, nicméně opravdu potřebuješ oddychnout.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.