No, právě nemůžu, protože tu nemám trvalý pobyt. Už jsem se na to ptala. Místo jsem nakonec vyřešila. Parkuji na dvorku místo lidí z přízemí. Majitel bytu jim místo toho uvolnil garáž do které se nám auto nevešlo.
Já mám auto už 14 dní v servisu, protože nám někdo odřel celou stranu automobilu a udělal nějaké další škody. Byli tak hodný, že mi místo toho půjčili jiné auto. Nové náhradní vozidlo. Teda neuvěřitelně malinké, inv. vozík se tam vešel tak tak, ale aspoň něco. Jenže byt pod námi rekonstruují nový majitelé. Na dvorek si nechali přistavět kontejner a parkování je o život. Včera se vyplnili moje obavy. Musela jsem parkovat pozadu. Když už jsem jela na místo, tak jsem pořádně neviděla zadním okýnkem ven. Je tam ten vozík. Lehce jsem se opřela o strom, kde bylo vysoký kapradí. Nebylo to vidět. Auto jsem včera celé kontrolovala. Nikde nic nebylo. No a dneska mi to nedala a šla jsem se znovu podívat a ono je zespoda promáčklé. Takže příští týden mám zaplatit spoluúčast na vlastním autě a do toho jim tam přivezu ještě jejich promáčklé nové auto. Nejradši bych sekla s řízením.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.