Re: Proč jsou nepolíbení třicátníci apriori divní?
Muj muz byl do triceti bez dlouhodobeho vztahu max. Pul roku, ale Nepolibeny Rozhodne nebyl. To, ze byl svobodny se jeste u kamionaka da pochopit, ne kazde vyhovuje chlap, ktery je furt v tahu i kdyz jak jsem pozdeji zjistila to je u nej ta nejmensi chyba a je typ chlapa, ktery je fantasticky prave jednou za tyden nebo 14dni na vykend, ale kdyby byl panic, tak bych do toho uprimne nesla. Proste mi prijde, ze normalni chlap, ktery neni verici a nebyl aspon 10let Sam na pustem ostrove ma vzdy prilezitost, pokud chce si nejakou holku(nemyslim slapotu) najit I kdyby to nemela byt laska na cely zivot. Muj nazor je ten, ze idealni vek pro zahajeni sex. Zivota je mezi 17-25. Driv mi to prijde zbytecne a pozdeji zase problematicke, protoze se vice stydi atd.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.