30.5.2012 22:39:48 _jedna_
Re: Jsem zoufalá
My ho ale ADHD neomlouváme, to vůbec ne - na druhou stranu když učitelka ví že tyto problémy má - prostě nedokáže vklidu sedět ani u oběda, a nevychovanost to není, prostě nedokáže to - tak by na to dle mě měla brát ohled. Vč. toho že mu bude kontrolovat jestli má zapsané DÚ - on mi řekne že nic za DÚ nemá, v deníčku nic nemá, takže já nenadělám nic.
Vyrůstá v celé rodině, vč. babiček a dědečka, pevnější mantinely ale určitě potřebuje - jenže je to těžké - doma něco dělám - on jde na zahradu a za 5 minut tam není a dcera ho jde hledat kde je. Oba s manželem jsme v práci do večera - takže někdy je doma sám, někdy s dcerou a někdy to bohužel jinak nejde. Letos ještě chodí do družiny - příští rok už ani ta nebude a taky nějak nevím jak to řešit.
Zítra se - snad - manžel staví ve škole za učitelkou a já bych se pak stavila v PPP a požádala o kontakt na psycholožku? nebo jestli mžeme přímo u nich. Nedávno byla u psycholožky kolegyně z práce - zjišťovala mi, jestli dělá i děti - bohužel prý ale ne, až od 15 a ani nikoho v místě neporadila :-/
Jinak on si sice je schopný uklidit - ovšem je schopný do krabice s legem naházet kde co - musela bych být naprostý detektiv abych zjistila kde co má :-/
Odpovědět