| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : říjen 2011

2.6.2012 7:34:25 Mobulka

pozdrav

ahoj holky,

Hrošíku, já jsem teď právě prodala dva balíky oblečení po malé vel 68 a vel 74. Anetka nosí už spíš tu 80-tku. Ale ty jsi zdatná na FB, tak si dej do vyhledavače Bazárek a vyjede ti spousta bazárků na fb od mamin, jeden tam mám i já - Bazárek Tlapka. Musím říct, že jsem prodala od ledna uplně všechno po Ojovi a po Anetce průběžně taky, dopředu už mám prodané vajčko, kolíbku, hrací deku...

Anetka v 8-mi měs. 74cm a 7700g, teď jsme se s ní vážili včera a už má hodně přes 8kg. Ale je fakt, že ona teda nádherně jí (ať to nezakřiknu ) takové dítě jsem si vždycky přála vidět a ono je dokonce moje! :-D
Ráno si dá 180ml mléka, ke sváče JAKOUKOLIV přesnídávku, k obědu JAKEKOLIV jídlo - a nejlíp tak kolem 250g, ke svačině má bud jogurt s banánem a půlkou přesnídávky nebo má moc ráda jáhlovou kaši s povařeným jablíčkem nebo pohankovou kaši (tu jí dělám taky s jablíčkem nebo s banánem) a naprsto miluje rýžovou kaši na sladko.
Večer 250ml mléka s jednou odměrkou kaše a DOBROU- usne sama :-DDD
Jí hodně, ale moc nenabírá, asi bude mít rychlé spalování.

Co umí - máma, bába, táta, pápá, Oja, klečí a péruje, stojí, kutálí sudy, ale do lezení se jí nějak nechce.

A už má konečně naušnice, byli jsme je ve středu nastřelovat, ani u toho nepípla.

Přes den to není taková idylka jak to vypadá, jako neřve, ale dost bývá mrzutá, rostou dva zuby...

všem krásný víkend.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
pozdrav Mobulka 2.6.2012 7:34
*Re: pozdrav hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 2.6.2012 9:11
**Re: pozdrav hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 2.6.2012 9:29
***Re: pozdrav Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 2.6.2012 11:51
****Re: pozdrav Aňa+4 2.6.2012 13:35

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.