Přidat odpověď
ahoj holky,
Hrošíku, já jsem teď právě prodala dva balíky oblečení po malé vel 68 a vel 74. Anetka nosí už spíš tu 80-tku. Ale ty jsi zdatná na FB, tak si dej do vyhledavače Bazárek a vyjede ti spousta bazárků na fb od mamin, jeden tam mám i já - Bazárek Tlapka. Musím říct, že jsem prodala od ledna uplně všechno po Ojovi a po Anetce průběžně taky, dopředu už mám prodané vajčko, kolíbku, hrací deku...
Anetka v 8-mi měs. 74cm a 7700g, teď jsme se s ní vážili včera a už má hodně přes 8kg. Ale je fakt, že ona teda nádherně jí (ať to nezakřiknu ) takové dítě jsem si vždycky přála vidět a ono je dokonce moje! :-D
Ráno si dá 180ml mléka, ke sváče JAKOUKOLIV přesnídávku, k obědu JAKEKOLIV jídlo - a nejlíp tak kolem 250g, ke svačině má bud jogurt s banánem a půlkou přesnídávky nebo má moc ráda jáhlovou kaši s povařeným jablíčkem nebo pohankovou kaši (tu jí dělám taky s jablíčkem nebo s banánem) a naprsto miluje rýžovou kaši na sladko.
Večer 250ml mléka s jednou odměrkou kaše a DOBROU- usne sama :-DDD
Jí hodně, ale moc nenabírá, asi bude mít rychlé spalování.
Co umí - máma, bába, táta, pápá, Oja, klečí a péruje, stojí, kutálí sudy, ale do lezení se jí nějak nechce.
A už má konečně naušnice, byli jsme je ve středu nastřelovat, ani u toho nepípla.
Přes den to není taková idylka jak to vypadá, jako neřve, ale dost bývá mrzutá, rostou dva zuby...
všem krásný víkend.
Předchozí