Nebudu to paušalizovat samozřejmě na všechny, ale přijde mi, že je jich valná většina. Uvidí hezkou holku a nevidí neslyší, znám to buhužel z obou stran, jak z pohledu té hezké holky, tak z pohledu manželky. Je mi z toho z prominutím na. Úplně mi to stačí v práci, můj nadřízený kdybych přišla sedla si na stůl a řekla tak tady mě máš, by neváhal ani minutku a to má doma manželku a malé mimčo. Pokračování to má zřejmě podle toho, jak se žena osvědčila a jak mu dokázala zblbnout hlavu, nevím totiž co jiného přiměje muže opustit ženu kterou miloval a své dítě, když za pár let s tou novou ženou bude tam, kde byl před tím. Bavím se teď o vztazích, kde oba dva žili spokojeně a nebyl žádný dlouhodobý problém. Nějak jsem přišla o iluze, že mně se to jednou nestane, uznávám ještě jednorázovou nevěru, kde si muž dokáže, jaký je samec a nikdo se nic nedozví, ale začít si nový vztah. Do války by zřejmě potřebovali, aby se probrali a vážili si ženy a dětí, které mají doma.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.