28.6.2012 22:53:31 Bystrouška + liščátko 9/11
Re: čtvrtek
Ahoj,
všechny zdravím a přeju brzké uzdravení všem nemocným.
Lete s tatínkem je mi to moc líto, že takhle trpí. Musí to být pro všechny náročné.
Náčenko, já to dělám podobně jako Lete.
Tedy já dávám kaši zásadně lžičkou. Nedávám to do láhve. A používám nejraději nemléčné kaše od Alnatury, nejvíc mu chutná ta jáhlová a čtyřzrnná od nich. Potom jsou dobré i ty nemléčné v pytlíkách od Nestlé. Třeba kukuřičná je moc dobrá.
Ze začátku jsem to dávala jen do vody, ale teď to dělám do slabého mléka, používám Nutrilon a přidávám ho na dochucení. Zkusila jsem i nléčné kaše od Nutrilonu, ale podle mne jsou hrozně sladké a takové jemné. Navíc ty ochucené mu vyloženě nechutnají.
Ze začátku jedl tak malý kelímek od Aventu (ten via) je to 120 maximálně a teď jí u ten větší, co má tak 180 ml.
Já krmím kaší před koupáním, pak pomalu vykoupeme, pomazlíme a já nakojím a jde spát. Kojím ho teda i přes den, když chce a myslím, že může mít žízeň. Zkouší pít vodu z hrníčku, ale spíš si s tím hraje než by se napil. Ale mám vyzkoušené, že když má opravdu žízeň, tak se napije. Třeba v autě do Chorvatska krásně pil.
Jo lepek jsem postupně zkoušela už od toho šestého měsíce, třeba jen lžičenku jednou za čas do jiné kaše. Jen na zvykání...
Odpovědět