Re: pondělí
ahoj holky. No kruh..to bude horší..není to ten sedící, je to vlastně polokruh, ne úplně spojený kruh a má takovou nafukovací dolní část, na který mimi jakoby leží bříškem.. zkusím najit na netu.
ale asi neseženete, neb já ho mám z Chorvatska..tma ho hodně cizinci měli a tent ota mleže jen ta ktři dny bez zájmu stále na stejným místě ve dne v noci, tož jsem si ho vzala, že by se jednou mohl hodit :o))
Voda měla cca 24-26stupňů se mi zdá....
takže má oporu bříška a přitom volné nohy, kopala s něma, dělala moc hezky žabku a krásně si plavala... já tam byla taky, jsem uřízlá, nebyla tam sama, i když to tak vypadá, na Fb je víc fotek...
Náči, nám kaše taky nepomohla na hlad, porstě se to musí malej naučit..Ale u Hany vím, že se budila fakt jen hlady... ona na mě není takový závislák a dneska uvidíme, jdu na 19h na zumbu a bude hlídat a krmit tatínek :o) Kaši a UM snad zvládne nachystat a já se strašně moc těším!!!!
Dokonce jsme se smáli, že můj táta u bazénu nafukoval kruhy pro Em a neteř a hana, ja kto viděla, začla na něj koukat a foukat pusou taky :o))
Odpovědět