Re: Mrzí mě, že jsem líp nedokázala využít dětství dcery
"Možná mě blbě čteš, psala jsem, že nemá smysl tohle dělat v dětství ne v dospělosti dětí, protože ty děti to nepochopí, pochopí to až sami dospějí a budou mít životní zkušenosti a budou vědět, že je všechno poněkud složitější. Moje máma ted taky připouští lecos."
Možná tě blbě chápu - a dostala jsem za úkol se nad tvými slovy zamyslet, OK, to samozřejmě dělám - nicméně, zatímco třeba "tvoje máma ted taky připouští lecos", moje naopak, a je to bezesporu právě tím, že se nikdy v ničem "nedloubala" jako já, tudíž nikdy neměla šanci pochopit, že něco totálně zvorala. Jasně, já to možná s tím přednostním hledáním chyb u sebe (ale které jiné případně možno napravit, že) přeháním - a často mi to vyčítají lidé (což je legrační), kteří v mé situaci nikdy nebyli, jak v té předchozí, tak v té dnešní - ale holt jestliže všichni děláme, "co umíme nejlepšího", tak já taky neumím nic lepšího
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.