26.7.2012 21:19:57 Annitta
Re: Čisticí prostředky
Jakoupko, nechtěj vidět mou koupelnu, skříň, špajz...jsem neskutečná...dělám strašné zásoby a nestíhám to spotřebovat nebo nutně potřebuju ozkoušet nějakou novinku...a nemysli-taky na úklid vůbec nejsem. Nesnáším to...a právě poroto hledá, čím to lze nejsnáz odstranit... Nově jsou koupila Sanitol-děs! podlaha je po tom upatlaná...zlatej Ajax... v té koupelně je na vodní kámen bezkonkurenční ten pulirapid http://www.webareal.sk/vesta/eshop/4-1-Kupit-CISTIACE-PROSTRIEDKY/5-2-Madel-talianska-drogeria/5/78-Pulirapid-750ml/ - ozkoušela jsem toho mraky a je fakt nej....pak by lještě jeden dobrej, ale bohužel si nevzpomenu na jméno-byl drahem a měla jsem ho jen párkrát...bylo to průhledno modré a po zatřepání s eto smísilo. krásně to pustilo špínu a vodní kámen a zároveň to udělalo takový ochranný film a alespoň týden se na tom neusadila ani kapka...tuším, že to bylo něco od Henkel... na wc jedině ten Tornado
jo a nově mám ozkoušený Cif na nádobí-mají ho v Bille a je super-hydratuje ruce a myje líp než Jar
na sklo obyč okena nebo cokoliv s alkoholem
Odpovědět