1. Laminátovou podlahu - voda s octem + par kapek jaru (nebo jineho odmastovaciho pripravku na nadobi - nepouzivam zadny ekologicky ani ty nejlevnejsi z retezcu, pac ty moc neodmastuji)
2. Dlažbu v místnostech - dtto
3. Kachle na zdech koupelny - tekuty pisek - Real atp. rada bych ale vyzkousela nejaky ten sprej, kterym se nemusi drhnout.
4. Vanu, umývadlo, wc - dtto, velmi vyjimecne Savo proti plisnim na spary
5. Okna a zrcadla - jarova voda
6. Kuchyňskou linku, dřez - jarova voda, Real
7. Čištění spotřebičů - pračka, sporák, lednice, mrazák, trouba, mikrovlnná trouba atd. - vetsinou octova voda, pripadne trochu jaru, Real. Jednou jsem mela takovy ten sprejovy sajrajt na trouby, ale takovy hardcore neni bezne treba.
8. Proti prachu na nábytku - nic, utiram vodou s octem a jarem
9. WC gel - Pouzivam malo, vetsinou nahodne vybrany, ted mam od Sava.
10. Zajímají mě i prací prášky, gely, aviváže apod. - na prani Lovela nebo gel Ulrich - na detske i dospelacke. Avivaz od Missivy nebo pouze ocet. Na beleni a namaceni bileho perkarbonat sodny. Kdyz vyjimecne namacim tmave, tak v Namu. Vyjimecne na fleky Vanish gel.
11. Všechny další prostředky, co používáte, zajímá mě i mop, smeták a všechny takové podobné věci v domácnosti. Děkuji. - roboticky vysavac Roomba, normalni vysavac, smetak, smetacek a lopatka.