28.7.2012 0:20:49 irca.88
Jsem nevěrnice
Ahoj tak jsem se rozhodla ze pisnu a podelim se s Vami. Vim ze spoustu lidi me tady asi odsoudi ale zajima me Vas nazor. Je mi 24 (manzel je o deset let starsi) jsem 2 mesice vdana ( jinak jsme spolu 7 let), deti nemame. Na jedne akci jsem se seznamila se strasne faaaajn chlapem a no skoncilo to samozrejme sexem, bylo to jeste pred svatbou. Pak jsme si chvili psali a ted se obcas sejdeme a uzijeme si. Musim podotknout ze sex s manzelem je suprovy a nijak ho na ukor milence nezanedbavam, s manzelem si skvele rozumim a za nic na svete bych ho nevymenila. Beru to jako takovy zpetreni. Vim ze jednou to budu muset utnout ale ted mi to vyhovuje. Nejdrive jsem z toho byla spatna jak to muzu vubec delat, vzdycky jsem takovy veci odsuzovala a ted proste nevim neco se asi ve me zlomilo. Milenec ma pritelkyni a tak si opravdu davame velikansky pozor. Chci se zeptat jak se divate na neveru jako takovou, jestli jste byli neverni, jestli na to manzel prisel a jak to vsechno dopadlo?? dekuji za Vase nazory
p.s. nejdrive jsem nevedela jak to tady chodi a napsala jsem tenhle prispevek k nazoru a pak jsem ho prekopirovala sem tak snad je to nejak spravne
Odpovědět