23.8.2012 18:02:43 skriatok, Viki, Nini a Maty
Re: Za jak dlouho po porodu se vám vrátilo břicho k normálu?
Jsem z tech, kteri v tehu hrozne naberou a maji bricho, jak kdybych tam nemela miminko, ale Mensika jak v Arabele.
První těhu 25 kilo navrh a bricho se mi splasklo asi po trech ctyrech mesicich, ale zustala vytahana kuze, ktera pretykala pres kalhoty jak kynuty testo.
Pak jsem urychlene otehulkovala podruhe, takze jsem ani nezacla cvicit - vzdycky tri ctyri mesice krvacim - a nabrala 30 kilo. Po roce mi teprve zustalo "kynuty testo" vysici pres kalhoty - je to osklivejsi nez spek a pak dalsi dva roky kazdodennich 100 sedu lehu, 50x zvedani zadecku a posilovani zad nez jsem si dovolila obleci plavky a to bohuzel nemluvim o bikinach. Ale svaly na rukou jak kulturista od tahani deti - nevejdou se do rukavu halenek ani kostymku a pritom jsou jak kamen - zadna polivka... takze taky neni o co stat. Navic mi zustalo 5 kilo (nekdy vic - podle toho jak moc se vecer nadlabnu), ktere uz asi nikdy neshodim.
Tedka jsem v pulce tretiho tehu, bricho jak v osmem mesici, zadek se da popsat jen prostorovymi pojmy - jako rozklada se od.. do... Jedine pozitivum vidim v prsou - ty jsou sice bolestiva, ale vypadaji jako od Dolly Baster. Ovsem az zacnu hubnout pujdou prvni na porazku - to mi udelaji vzdycky a ja pak vypadam jak Vestonicka Venuse s inkontinenci.
Takze neboj - jsou na tom hur. Holt nekdo ma a nekdo nema - tedy ploche brisko po porodu - hned. Ale drzim palce!!
Odpovědět