26.8.2012 18:55:07 propiska
Re: Co má mít váš prvňáček
My zatím nevíme nic. Naše spádová vesnická škola je originál, na webovkách je školní rok teď už 2 roky starý, zrovna tak seznam učitelů včetně zástupce ředitele co už jsou dávno v důchodu.
Kdo bude mít prvňáčky, co mají mít s sebou, kam máme 3.9. přijít ( škola má 2 budovy), to vše bude viset jen na dveřích školy, ale kdy nevíme a denně jezdit 20km sem tam a čekat
.
Nejvíc mne mrzí, že se ani neví kdo bude letošní jen jednu třídu prvňáčků učit. V lednu jsem vypisovala všechny zdravotní problémy s ADHD, p. ředitel mi řekl, že nic není problém, každé dítě má individuální přístup učitele....no asi jich bude ve třídě 28 tak jsem na to fakt zvědavá a docela mám i obavy. Ze strany PPP nemají se školou moc dobré zkušenosti,ale žádná jiná dostupná tu není a podle toho to taky ze strany školy vypadá
.
VLoni syn navštěvoval nultý ročník, dojížděli jsme tedy 3hod denně,ale třídní učitelka byla jasná už při zápisu, představená rodičům v červnu, seznam pomůcek byl taky daný půl roku dopředu a s tím že drobnosti a změny kterých bude pár až v září.
Odpovědět