Re: Jak přimět 2 letou dceru pít????
jezinečko, mám taky dvouleťáka - 2 a 2 měsíce.. a kojila sem ho 21m, pak jsem musela přestat kvůli jeho zdr stavu a bylo děsný překvapení, když v nemocnici jsme museli kojo vážit a zjistili , že vykojí litr denně.. moc v té době nejedl.
pak se zpravil, začal jíst.. a teď 14 dní stagnuje.. má to jak tvoje.. někdy jí ovoce všechno, mohl by se užrat.. a pak nedá nic do pusy.. naštěstí on teda jede v sunaru mlíčko s kaší, takže když má blbej den a nejí, tak vypije tak 4-6 lahví a 250ml té kaše.. takže aspoň tekutiny má.
u nás týden nejedl, pak si rozsekl bradu a je z toho už druhý týden co pořádně nic nesní. Takže ani polívky, které normálně miluje.. někdy je to boj.. ale řekla bych, že ta změna chutí.. - že to tak prostě u těch dvouleťáků je. a není to změna chutí, spíš to je jen tím, že se jí zrovna netrefíš s jídlem do toho na co má chuť a ještě jsou malý na to, aby ses s nima pořádně domluvila
hlavně se drž a nepanikař, čím větší divadlo se o kolo toho dělá tím to je horší.. mám tři děti.. a nejstarší nic nejedl a nic nepil.. skoro do 7 dmi let, bylo mi často do breku.. ale nakonec se to taky zlomilo
Odpovědět