17.9.2012 13:57:59 Raduza
Re: Dokázaly jste vystudovat VŠ i s drhnoucí spoluprací manžela popřípadě bez velké spolupráce i ostatních osob
Chodila jsem do školy napřed jednou týdně, hlídala mamka. Když nebyl semestr nic
. Když jsem chodila pak do práce a 3x týdně odpoledne do školy, tak hlídal manžel. Ale potřebovala jsem pak ještě 4 odpoledne kvůli povinnému zápočtu ze sportu a to byl problém. Prý si mám hlídání sehnat, když jsem chtěla chodit do školy. Na druhé mateřské zase ten jeden den hlídala mamka (dokonce krmila z lahvičky novorozeně). Na konci už jsem chodila o víkendu do studovny. Pokud pohlídá, tak je to super. Hlídání je základ. Na nic jiného jsem hlídání neměla, jen když jsem byla ve škole a pak 2 týdny před státnicemi. Hlavní je mít vykryté ty dny, kdy musíš do školy. Pak už se to nějak dá. Je to zápřah, ale možná ten motor (já měla depku po škončení školy). Na den ve škole jsem se těšila. Byla to změna.
Nicméně jsem ještě školu nijak neuplatnila neb se musím ohlížet pořád na děti a jsem ve stejné práci. No, hlavně, že mám vysokou
. Ale třeba za pár let ...
Držím palce
. Na kecy nedej, ono se to poddá.
Odpovědět