28.9.2012 16:35:20 Muž
Re: něco na potlačení chuti na sex
Většině chlapů by to vyhovovalo. Celkově chtějí muži víc. Pak mi přijde v pořádku, když je frekvence o něco vyšší, než žena chce. Pokud ji to jen občas moc nebaví, tak to není zásadní problém. Prostě podrží a je to. Nemyslím ale, aby se cítila zneuživaná. Trošku vyjde vstříc, zčásti se to vyřeší jinak - třeba tím vyhoněním. I když muži mají radši soulož, tak bez problémů chápou, že někdy to třeba nejde. Ne jen po porodu nebo zdravotních potížích.
Ale může být, že ženě někdy chce víc. Řešení stejně, jít souložit, i když bych zrovna nemusel. Tady je na tom muž hůř. Ale že se mužovi nechce ještě neznamená, že se mu nepostaví. A když by se sám nepostavil, tady jde postavit třeba tím honěním. No a když to nejde, tak naučit muže, aby uměl ženu masturbovat.
Podle nějakých průzkumů, když (zpravidla žena) jeden z partnerů druhého masturbuje, tak tím zvyšuje si svoji touhu po sexu. Mně se třeba občas stane při lízání (to nebylo, že bych nechtěl souložit, ale žena to má ráda občas jako zpestření), že jak jsem vnímal její vzrušení a orgasmus, tak jsem se vystříkal sám, bez jakékoli stimulace. Při lízání mi vždy stojí a buď se vystříknu sám a nebo pak stačí krátká stimulace.
Nakonec ty ženy mají rády taky masturbaci. Myslím třeba stimulaci kolem klitorisu při souloži. Myslím, že lidi by si měli vyjít vstříc. Nějaké odpírání, to chápu u nějakých eklhaft praktik jako anální styk nebo močit po sobě. Normální praktiky, tj. soulož, masturbace, orální sex, proč si nevyhovět.
Odpovědět